Fursecuri cu nuca

de MonaMimi in Dulciuri, 20 Dec 2012 | 5108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • 200 g unt
  • 200 g untura
  • 1 praf de copt
  • 1 ou pentru uns
  • 1 lamaie
  • 1 cana nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

Intr-un castron punem faina, untul, untura si amestecam bine. Adaugam apoi ouale, zaharul, praful de copt si coaja de lamaie razuita fin. Framantam pana devine un aluat fin circa 15 minute. Intindem aluatul pe masa de lucru decupam in formele dorite, ungem formele cu ou si le batem in nuca macinata, apoi coacem la foc potrivit 10-15 minute, depinde de cuptorul fiecaruia. Cand sunt gata trebuie sa fie putin aurii pe margini. Cand s-au racit le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Baigli - Cozonac unguresc cu nuca si mac